ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η Πάρος

Η Πάρος είναι ένα από τα πιο γνωστά Ελληνικά νησιά, μαζί με την Μύκονο και την Σαντορίνη, ενώ είναι διάσημη για τις πολλές υπέροχες ηλιόλουστες και αμμώδεις παραλίες με καταγάλανα νερά.

Η Πάρος βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος, περίπου στη μέση ανάμεσα στην Αθήνα και την Σαντορίνη. Ο γύρος του νησιού είναι περίπου 50 χιλιόμετρα.

Η Πάρος προσφέρει ένα εύρος επιλογών: φυσική ομορφιά, ηρεμία και ησυχία, νυχτερινή ζωή, παραδοσιακά και γραφικά χωριά με μικρά κατάλευκα σπίτια, παραδοσιακή ζωή στο χωριό, αξέχαστες παραλίες, ενδιαφέροντα αξιοθέατα και αμέτρητες ιστορικές εκκλησίες.

Πως να φτάσετε στο Kanale's Rooms & Suites

  • Μπορείτε να φτάσετε στην Πάρο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους μέσω πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά στην Αθήνα. Το θαλάσσιο ταξίδι διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του πλοίου. Μπορεί να διαρκέσει από 2.30 έως 4.00 ώρες.
  • Υπάρχουν, επίσης, απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο της Αθήνας & της Θεσσαλονίκης. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε στην Μύκονο αεροπορικώς και έπειτα να συνεχίσετε το ταξίδι μέχρι την Πάρο με πλοίο.
  • Τέλος, υπάρχουν δρομολόγια πλοίων από όλους τους διάσημους Ελληνικούς προορισμούς, όπως τη Σαντορίνη, την Μύκονο, την Νάξο, την Κρήτη κλπ., καθιστώντας την Πάρο έναν προορισμό που μπορείτε εύκολα να εντάξετε στην island-hopping εμπειρία σας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Πάρο μπορείτε να βρείτε εδώ:

Περισσότερες πληροφορίες για ακτοπλοϊκά εισιτήρια:

This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website.

Why to book direct with us?