ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

Στο Kanale’s Rooms & Suites, απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η υγεία, η ασφάλεια και η ευημερία των επισκεπτών και των συναδέλφων μας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, λόγω της συνεχώς εξελισσόμενης κατάστασης του COVID-19 (Coronavirus), εστιάζουμε στην εμπειρία των επισκεπτών μας και διασφαλίζουμε ότι υπερβαίνουμε τα πρωτόκολλα των κορυφαίων ειδικών στον τομέα της υγείας στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Κέντρων για τον Έλεγχο και πρόληψη ασθενειών (CDC).

Παραμένουμε σε επαγρύπνηση και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε αυστηρά τυχόν ύποπτα συμπτώματα και να λαμβάνουμε γρήγορες ενέργειες σε περίπτωση που προκύψει οτιδήποτε. Η δέσμευσή μας για την υγεία και την καθαριότητα και την παροχή πρόσθετων προληπτικών μέτρων θα συνεχιστεί. Τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα υγείας και ασφάλειας, ενώ ακολουθούμε τα καλύτερα πρωτόκολλα στην κατηγορία μας που μας επιτρέπουν να είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για όλες τις καταστάσεις και φυσικά ακολουθούμε τις άμεσες οδηγίες από τις κρατικές υπηρεσίες.

Εκτιμούμε την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των συναδέλφων μας πάνω απ' όλα, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην εμπειρία των επισκεπτών μας. Το Kanale’s Rooms & Suites σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια οικεία εμπειρία φιλοξενίας, διασφαλίζοντας παράλληλα στους επισκέπτες του άνεση και ιδιωτικότητα.

Μας αρέσει να υποδεχόμαστε και να εξυπηρετούμε τους επισκέπτες μας, ωστόσο σε αυτές τις συνθήκες προσφέρουμε ανέπαφες λύσεις, όπου είναι δυνατόν, σχεδιασμένες να καλύπτουν τις ανάγκες του σήμερα. Εκτός από τα πρωτόκολλα καθαριότητας και υγιεινής, οι συνεργάτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου ολοκληρώνουν επίσης ενισχυμένη εκπαίδευση ευαισθητοποίησης για τον Covid-19.

Η υγεία, η ευεξία και η χαρά του ταξιδιού είναι πρωταρχικής σημασίας και ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα ξανά στο ξενοδοχείο μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον και τελικά διακοπές γεμάτες εκπληκτικές εμπειρίες και αιώνιες αναμνήσεις. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Kanale’s Rooms & Suites στο εγγύς μέλλον.

Με εκτίμηση,
Εκ της διοικήσεως

This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website.

Why to book direct with us?